Industriële bakvormen en matrijzen

Industriële bakvormen en matrijzen

Heeft u vragen over coatings?

Heeft u vragen over coatings?

Industriële bakvormen en matrijzen

Iedereen die zich bezighoudt met de constructie en het gebruik van matrijzen in de voedselverwerkende industrie weet dat deze ontwerpen zeer speciale eisen stellen.

Afhankelijk van de geometrie en/of afmetingen loopt men tegen grenzen aan voor wat betreft de coating in b.v. de laagdikte of het aanbrengen van poedercoating lagen. Hierin profiteren we van onze jarenlange expertise waardoor we de benodigde laagdiktes egaal kunnen aanbrengen en een product kunnen creëren met een lange en veilige levensduur.

Ook hier coaten wij:

  • enkel laags tot meer laags welke aangebracht worden d.m.v. onze volautomatische coatinglijnen, programmeerbare robots of handmatig. Is er nog geen passend systeem beschikbaar welke de eigenschappen bevat waar u naar op zoek bent gaan we met onze partners in overleg om deze te ontwikkelen.
  • Met alle gangbare coatings op de markt – of ontwikkel samen met onze partners coatings voor uw toepassing
  • Broodkoppels (inclusief verband – met of zonder deksel), allerlei soorten platen en cakevormen, van hoog in suiker-, vet en vezelgehalte, voor alle omgevingstemperaturen binnen uw proces. Van de oven tot de koeler. wij hebben de juiste systemen voor uw toepassing.
  • Voor- en achterkant in één stap om een ​​gesloten oppervlak te creëren.