Glas en gedekte tafels

Glas en gedekte tafels

Heeft u vragen over coatings?

Heeft u vragen over coatings?

Glas en gedekte tafels

Alle producten die worden gebruikt in de voedselverwerkende industrie of in huishoudens zijn onderworpen aan verschillende wettelijke eisen.

Deze toepassingen zijn echter heel verschillend.

Het is niet nodig dat een gecoat glas bij normaal gebruik temperaturen boven de 260 °C kan weerstaan maar een coating die op glas wordt aangebracht moet voedselveilig zijn. Daarnaast worden door de fabrikant een bepaald aantal cycli geëist wat een gecoat glas moet kunnen doorlopen in een standaard vaatwasser zonder dat de coating beschadigd wordt vervangt. Ook de aangebrachte coating dient te zijn verwerkt volgens GMP (good manufacturing practice) zodat men zeker weet dat het product na een bepaald aantal cycli een gesloten oppervlak heeft.

Het is logisch dat een professional u hierbij helpt – en aangezien elke toepassing anders is, kunt u vertrouwen op onze referenties.

Daarnaast verwerken wij 95% van het glaswerk van onze klanten op onze geautomatiseerde lijn om een ​​uniform coatingresultaat te bereiken en korte levertijden te kunnen garanderen, ook bij grote aantallen. Geometrieën die niet op onze geautomatiseerde lijn gecoat kunnen worden  coaten wij handmatig.

Wil je een product voorzien van een logo of tekst – misschien je naam? Geen probleem, ook dit kunnen wij voor u doen.

Met het enorme aanbod aan bijbehorende coatings en decoraties zijn wij het aanspreekpunt voor u in Europa.