Handmatig coaten

Handmatig coaten

Heeft u vragen over coatings?

Heeft u vragen over coatings?

Handmatig coaten/handmatig aanbrengen van de systemen

De hoge kunst van het coatingproces

Een gelijkmatig aangebrachte coating is een goed begin. Egale laagdiktes ondersteunen de duurzaamheid van de oppervlakteafwerking – want daar gaat het om bij de coating. Wij geven uw product gewenste eigenschappen die het zonder coating niet (of te weinig) zou hebben.

Bij handmatige coating komt uw product na voorbehandeling in handen van onze zeer professionele coaters, die de coating aanbrengen volgens de specificaties in de respectievelijke datasheets. Onze coaters zien uw product vaak zelfs meerdere keren omdat er tussendoor een droogstap voor nodig is of andere verwerkingsstappen noodzakelijk zijn.

Bij handmatig coaten worden vaak producten gecoat waarvan de geometrie of maat het coaten in lijn of door onze robot niet mogelijk maakt. Fysieke effecten – zoals het Faradayeffect – kunnen beter worden beheerst.

Als we coatingsystemen toepassen die speciale applicatietechnieken vereisen of extreem dik (of dun) worden aangebracht – of als delen van producten gemaskeerd dienen te worden, gaan we weg van lijncoating en doen we het handmatig.

Onze CEO zegt altijd dat het erg belangrijk voor hem is dat we uw werk behandelen alsof het van ons is – en dat doen we ook. Dag na dag.

U kunt ons vertrouwen.