• Alweer 12½ jaar toonaangevend in coaten

  Technoflon bestaat 12½  jaar! In 2001 werd de vennootschap Technoflon Coating Systems officieel opgericht, maar eigenlijk gaan onze wortels verder terug.

  Het huidige Technoflon begon in 1993 als afdeling binnen Intermeco, waar in die tijd veel pannen werden geëmailleerd. Onze huidige directeur Henri Nijenhuis was destijds chef van de emailleerafdeling. De basis voor Technoflon zoals we het nu kennen, werd gelegd toen Intermeco op verzoek van een grote klant investeerde in een zeer geavanceerde installatie voor het verwerken van non-stick/low-friction coatings.

  Het is tekenend voor ons bedrijf dat hier nu nog verschillende mensen uit deze begintijd werken! We vieren niet alleen het koperen jubileum van ons bedrijf, maar ook van vier trouwe medewerkers. Zonder hun motivatie en inzet was de groei van Technoflon er niet geweest.

  De vier jubilarissen

  Vanzelfsprekend hebben we deze feestelijke gebeurtenis niet ongemerkt voorbij laten gaan! Op 5 oktober hebben we dit jubileum uitgebreid gevierd met onze medewerkers, de jubilarissen en hun familie, op een mooie locatie in Hilversum.

  Ga terug naar het overzicht

Alweer 12½ jaar toonaangevend in coaten

Pure coaters

Naar stralen

Naar coaten

Contact

Technoflon Coating Systems bv
Edisonstraat 85
7006 RB Doetinchem
Tel: 0314-394201

Naar meer contactgegevens?