Zo werkt Technoflon

Optimale coating in 5 stappen

Bij Technoflon staat alles in het teken van het resultaat: de perfecte coating voor uw product en toepassing. Om dit te bereiken moet ieder detail kloppen. Van coatingadvies tot en met eindcontrole.

1. Coatingadvies

U zoekt een goede coating voor uw product, wij vragen u welke eisen u hieraan stelt. In nauw overleg met u vertalen we deze eisen in de juiste samenstelling van de coating en het coatingproces. Onze ruime ervaring met het coaten van metalen en kunststof producten voor uiteenlopende branches, geeft hierbij de doorslag. Uiteraard geven we bij dit advies een heldere prijsopgave.

2. Testen

Met name bij nieuwe producten doen we eerst een proefserie. Omdat u zeker wilt zijn dat onze coating aan uw eisen voldoet, onderwerpen we deze proefserie aan verschillende metingen. Zonodig passen we de samenstelling van de coating en het proces aan.

3. Ingangscontrole

Dankzij onze unieke ingangscontrole constateren én herstellen we bijvoorbeeld oneffenheden voordat de producten de pyrolyse oven ingaan voor de thermische reiniging. Belangrijk, want alleen zo kunnen we later in het proces een probleemloze coating garanderen.

4. Productie

Bij Technoflon blijft het hele proces van reinigen, stralen en coaten in één hand. Zo kunnen we elke fase naadloos op elkaar afstemmen. Een hoge mate van automatisering gaan samen met diverse tussen- en eindcontroles door onze vakmensen. Zo garanderen we een hoge betrouwbaarheid en kwaliteit.

5. Eindcontrole

Na een grondige eindinspectie verpakken we het gecoate eindproduct stevig en bewegingsvrij. Zodat ook tijdens transport geen beschadigingen kunnen ontstaan.

 

Zo werkt Technoflon

Pure coaters

Naar stralen

Naar coaten

Contact

Technoflon Coating Systems bv
Edisonstraat 85
7006 RB Doetinchem
Tel: 0314-394201

Naar meer contactgegevens?